Dashboard


Hi! welcome to my blog. feel free to navigate around. ๐Ÿ‘
DAPAT PLKN! HIHI ;)
Saturday, July 27, 2013 โ€ข 7:23 AM โ€ข 0 comment[s]
Hi assalammualaikummmmmm :D and morninggggg!
Okay pagi`2 lagi sebelum sahur akuuu dah excited gilaa tahu tak. Excitd sbb apaa? Sbb AKU DAPAT PLKN. Haaa awak dengar tak? Kita dapat PLKN!! *jerit seakan`2 puteri awani xD hihi
Tahu tak betapa seronoknya aku bila aku dapat plkn. Seriusly benda ni mmg aku nak dari dulu lagi. And aku agak dah dari awal aku mesti dapat sebab family aku sorang pun tak dapat lagi. Hahaha means aku la dapat tu. And alhamdulillah aku dapat jugak akhirnyaa. Hihi,

 Haaa nampak tak tu? Hahahah bukti aku dapat. Yang ni result belum official lagi. Official punya 1 Ogos nanti. Hopee sama je laaa result dia. hihi,
Okay act ramai yg taknak pegi benda ni kan. Kalau perempuan takut gelap la apa la. Kalau lelaki pulak takut BOTAK! hahah tu je main point dorang taknak pegi. But act kan benda ni aku rasa best laa kalau kita niat betul`2 nak pegi sana. Confirm semuanya akan berjalan dengan lancar. Pegi sana dapat banyak gila manfaat. okay i know that dalam waktu tu kita boleh kerja apa semuaa kan cari duit. But kalau takda kerja? haaa, kau menggemukkan badan je la kat rumah tu. takda function! Nak tunggu result spm lagi 3 bulan. Haaa, better pegi plkn ni. At least masa korang terluangg. Dahla dapat elaunn. Huhuhu bestnyaa ;D Aku dah berangan gila nak pegi benda ni. Harap dapat tempat best. Ada yang kata Teluk Rubiah best. and aku harap dapat situ. Hihi, kawan akuuu 5 orang dapat. Yang lain taktau la pulak. Hihihi tapi classmates aku semua dapat, kecuali sorang tak dapat and sorang lagi taktau IC dia apa :p hahah,
Apa aku nak cakap kat sini aku happy gila dapat plkn. Totally happy. Aku tak kisah la gelap apa semua. Tu semua dah lumrah. And pegi sana buat fizikal mental kita jadi kuat. Kan kan? Hihih, hm hopefully pegi sana nanti dipermudahkan semuanya and dapat kawan`2 baru yang awesome hihi ^^ Aminnn.
That's all. Byebyee ^^

ยซ Newer
Older ยป