Dashboard


Hi! welcome to my blog. feel free to navigate around. ๐Ÿ‘
Pass! LULUS!
Wednesday, February 19, 2014 โ€ข 8:22 PM โ€ข 2 comment[s]
Hi hi awak semua. Hihih today my mood is so so so so happy! Hahaha you know why i am happy? Yeah let's check it out babe ^^

Pada pagi yang indah lagi sunyi haha cewah ayat kau xD aku bangun pukul 6.45 solat bersiap apa semua. Hari ini adalah hari yang paling mendebarkannnn! Seriusly takut nak tunggu hari ni. Pukul 7.30 dah gerak. Nak tahu kemana tempat untuk dituju? LSA! Hari ni aku test JPJ keretaaaaaaaaa! Oh goshhh ><" First thing aku buat pegi jumpa ejen dulu. Then dia suruh aku naik kereta. Berlatih kejap sementara tunggu JPJ. Ya allah lagi la aku berdebarkan. Fuhhh. Then pukul 8 aku nampak dah van JPJ lalu >< Gilaaa ahh serius aku rasa mcm perasaan yg takut gila bila diorang datang. Diorang pun datang dengan muka megahnyaa pehhh -.- Tapikan ada abg JPJ handsome tauu hihih :p *gatai jap* Aku punya giliran sessi III kau! -.- Memang lama gila la nak tunggukan. Sabar je laa. Sebelum buat ujian ada taklimat kejap. Aku rasa sejam setengah or dua jam menunggu -.- Mengantuk gilaa + lapar pulak tu. Tapi takda selera nak makan sbb risau punya pasal haha. Then pukul 11 baru masuk dewan. Dgr taklimat ringkas daftar apa semua tu lah. Lepas tu terus turun dekat bukit. Nak melangkah ke sana tu dada aku berdebar gilaa! Aku baca lah apa yg patut biar lega sikit.

Then start la ujian bahagian 2. Aku risau gilaaa nak buat tu nanti sbb ramai gak yg gagal bukit tauu. Macam2 ragam aku tengok. Pehh buat aku makin berdebar je. Finally it's my turn. Dengan hati yg risau + takut aku pegi jugak. Selawat banyak2. Alhamdulillah waktu kat bukit aku lepas. Tayar betul2 atas line kuning fuhhh. Menakutkan! Lepas tu turun pegi buat parking semua tu. Yang tu pun alhamdulillah lepas jugak. Lepas je bahagian 2 aku legaaa gilaaaaaaa! Takboleh nak cakap perasaan aku macam mana waktu tu. Hahaha habis semua tu pegi pejabat sbb nak dapatkan jalan raya mana kita pegi. Bila aku tengok je dia tulis jalan B, aku rasa macam nak menjerit kat situuuu! Excited gilaa dapat jalan yg aku nak. Aku senyum je keluar pejabat tu haha then tunggu turn pulak nk pegi jalan raya. Tapi waktu aku pegi dia suruh pegi rehat dulu. Pukul 2 baru datang balik. Aku pegi makan dulu, tu pun makan roti telur w'pun tk berselera. Sekadar isi perut la sbb dari pagi tak makan apa. Then pegi surau solat dulu ape semuaa. Lepas tu baru gerak balik ke pondok. Aku harap sangat aku dapat abg JPJ handsome tu hahahah tapi malangnya tak dapat. Aku dapat JPJ ayah kawan aku. Hahaha banyak cakap gak ah JPJ tu. Hilang fokus aku haha. Sampai ada sekali mati enjin kejap sbb tak lepas handbreak. Sembang pny pasal ah ni. Hahaha. Akhirnya aku lulus jugak bahagian 3. Alhamdulillah. Aku dapat 17/20 haha seronokkk je aku pegi bagitahu dekat ejen aku tu. Bila lepas semua tu rasa lepas satu beban berat kat badan ni hahah bagitahu ibu pun seronok je haha lepas ni aku dah boleh bawak kereta pegi kerja dah hihi pergi jalan ngn kawan ke ahh best! hahahah k laa setakat ni je kot nak cerita. Byebye! :D

ยซ Newer
Older ยป