Dashboard


Hi! welcome to my blog. feel free to navigate around. ๐Ÿ‘
Rindu kawan sekolah.
Tuesday, February 4, 2014 โ€ข 4:05 PM โ€ข 1 comment[s]
Hi assalamualaikum! Hari ni hari selasa dan saya akan bekerja petang ni cewah hahah kerja petang nanti pukul 6. Hari ni masuk part time je. Hm tengah duk bosan`2 ni tengoklah video ngn kawan`2 sekolah dulu. Alahai rindu rasanya. Rindu nak gelak`2 dgn diorang. Rindu nak tawaf satu sekolah semata`2 nak cepatkan masa berlalu. Biasala kalau ada waktu cikgu yg bosan mulalah kaki ni nak berjalan. Tak berjalan bersembang bergossip. Hahaha kalau takda cikgu pulak pergi merempat kelas budak lain. Hahah rindunya teringat balik. Dahla nak keluar kelas pun kena pakai pas yg besor tu xD Hahahah lawak rasanya. Tahun ni schl dah banyak berubah. Banyak sangat! Kenapala time kitaorg cikgu nak ubah semua tu haish geram gila rasanya. Skrg kawan`2 sekolah semua dah buat hal masing`2. Ada kerja ada yg pegi PLKN and ada jugak yg pegi merantauu je. Dah taktau nak buat apa kan hahaha hm so setakat ni je kot nak bercerita haha act nak share video kitaorang tu je. heee enjoy your day bloggers! Daaaaa!

Link video : https://www.facebook.com/photo.php?v=776156519079262&saved



ยซ Newer
Older ยป