Dashboard


Hi! welcome to my blog. feel free to navigate around. ๐Ÿ‘
Contest Gambar Candid
Tuesday, March 11, 2014 โ€ข 1:58 AM โ€ข 0 comment[s]
>>Contest Gambar Candid<<
Suka snap gambar? mari hantar gambar candid korang di Contest Gambar Candid dan ceritakan kenangan anda di dalam gambar..banyak hadiah menanti anda
Gambar Candid Saya :
Ceritanya bermula........
Contoh sahaja : Tengah saya khusyuk tengok hp, tiba2 ada orang snap, tak perasan langsung, boleh pula tersenggih, macam tau2 ja dia snap..haha..luv this picture !!
Penaja Rasmi
Opzzpinky | Se-Shop | Amy Syeera | Raja Farah | Hazrina | Khalil | Mieya | Mama Darwish | Ieya | Liyliz | Paly | Nadia | Hawa | Fadzlun | Saliza | Nazirah

Gambar candid Lysa :


Al kisahnya : Haaaa awak nampak tak muka sememeh Lysa tu HAHAHA nak tergelak tengok gambar ni. Act this photo is really really candid! xD Waktu ni hari last day SPM 2013. 4 Disember 2013. Cewahh siap letak tarikh lagi tu. Hahaha. Over sungguh mu ni Lysa. Masa ni Lysa tak sihat sangat. Batuk selsema memang seksa ah. And then waktu tengah duduk berdiri santai macam ni si Amin ni pegi tangkap gambar ni =.= Waktu ni marah ada bosan ada geram pun ada. Lysa geram dengan diorang ni lambat sangat tangkap gambarnya. Masa dahla nak dekat petang dah. Yela last day sekolahkan. Mestilah nak bergambar. Lysa sanggup bawak camera dengan tripod sekali tau -.- *Action je kau ni* Bila orang tengok gambar ni mesti rasa menyampahkan hahaha thats why la Lysa tak upload gambar ni. Tapi disebabkan ada contest gambar candid ni apalagi cubalah masuk hahahaha hopefully menang. Aminn. In shaa Allah kalau ada rezeki ye. Hihih okaylah panjang lebar pulak cerita dia nih kan hihi sorry admin :p Bagi can la nak menang tauu ^^ weeeee.


ยซ Newer
Older ยป