Dashboard


Hi! welcome to my blog. feel free to navigate around. ๐Ÿ‘
PLKN Intake ke 3 !! :(
Thursday, March 6, 2014 โ€ข 2:57 PM โ€ข 1 comment[s]
Hai assalamualaikum bloggers. Hm hari ni mood lysa macam down sikit. Ni semua sebab PLKN! Tengahari tadi lysa bukak facebook. Then tetiba tengok ada budak post dia dapat PLKN intake ke 3. Lysa pun apa lagi cepat`2 bukak website tu. Lysa harap sangat dapat intake ke 2. Tapi terkejut gilaaaa yg lysa dapat intake ke 3!! Memang sedih gilaaa. Mmg nangis time tu jugak. Hm, taknak intake 3. Seriusly taknak. Benci ahh. elokelok ada mood nak pegi PLKN seronok2 tetiba dapat 3 pulak. Memang macam pfft laa. Dah laa ketiga susah. Nak sambung belajar lagi. Time puasa pulak tu. Cuba bayangkan kalau buat aktiviti waktu puasaaa! :O Woiii gilaaa memang letih ahh. Elok aku kurus lagi kurus lagi aku nanti. Aku tak dapat bayangkan macam mana nanti wehhh. Hmm aku harap ada keajaiban terjadi. Aku harap apa yg aku tengok dekat internet tu salah. And ada surat datang rumah cakap aku dapat intake kedua. Harap sangat benda tu berlakuuu. Tolong doakan Lysa dpat intake ke 2 hmm k laaa takda mood nak tulis panjang2. Frust gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :'(

ยซ Newer
Older ยป