Dashboard


Hi! welcome to my blog. feel free to navigate around. ๐Ÿ‘
Result SPM :')
Thursday, March 20, 2014 โ€ข 11:36 PM โ€ข 1 comment[s]
Hi bloggers.
Assalamualaikum. Hehe

Hari ni merupakan hari yg sangat happy untuk Lysa hihi semua orang mesti tahu result SPM keluar hari ni kan 20 Mac. Confirm semua berdebar`2. Termasuk Lysa haha. K plan amik result tu lepas je habis amik result kitaorang nk chill out sekejap dkt Aeon Station 18. hihi nak lepaskan tension la konon kan. So skrg ni Lysa dah ada kereta Lysa amiklah kawan`2 Lysa kan. Pergi amik result sama`2. Dalam kereta bising takut berdebar semua lah. Suruh patah balik pun ada. Hahah semua tu biasala kan. Semua orang alami benda yg sama. Finally sampai jugak sekolah kan. Bermulala langkah demi langkah ke dewan tertutup. Haduyy takut gilaa rasa sbb kelas Lysa semua dapat result bagus`2. Jealous gilaaa haishhh. Kelas Lysa 5 orng je melayu. 2 India yg lain Cina. Banyakkan cina --'' Semak hahah tapi diorang best. Classmates yg akan dirindui.

Tunggu punya tunggu smpai jugak giliran Lysaa. Ahhhhhhh! OMG! It really scary. Hahaha finally bila cikgu tunjuk result. Ya Allah serius seronok sangat. Tak sangka dapat result yg macam ni. Hahah walaupun tk capai target tapi result cantik. Alhamdulillah. Hihi lysa dapat 4A 5B. Lysa menangis seronok waktu tu. Haha call ibu pun menangis`2. Ibu risau kot tkda A ke bila Lysa nangis hahah. Tapi alhamdulillah rezeki Lysa kan. Hihi tak sngka Chemistry Fizik Addmath dapat B. Seriusly tak jangka! Target dpt C mcm tu sbb Chemistry serius susah. Waktu Paper 3 bahagian experiment tu Lysa buat merapu pasal SALT tu. Lysa tak bnyk baca bab tu. Lysa bantai je la apa yg ada dalam kepala otak ni hahah tapi alhamdulilahh rezeki nak dapat result macam tu :')

Settle amik result. Jumpa cikgu`2. Ckp terima kasih apa semua. Tapi sayang mentor Lysa cikgu Fazliyana takda :( Dah pindah hm tak dpat nk share result Lysa. Cikgu tu la yg bnyk ajar Lysa dlm Chemistry. Rindu cikgu ! :'( Around pukul 1 kitaorang gerak pegi Aeon Station 18. Kita berjalan sesaja kt sana. Hahah nk shopping taktau shopping apa kan. Kitaorang sampai terus makan sbb tekak ni dah kering gilaa. Macam puasa dah rasa hahah. Makan`2 jalan kejap selfie lepas tu balik. Haha sampai rumah terus salam ibu. Ibu cium pipi ckp tahniah. Hihi abah along pun cakap tahniah. Nak pujuk abah beli Samsung Mega ni hihi harap dapat ler kan Amiinn xD Okaylah takat ni je kot nk cerita hari ni hihi Tahniah siapa yg dapat straight A's tu hihi






ยซ Newer
Older ยป