Dashboard


Hi! welcome to my blog. feel free to navigate around. ๐Ÿ‘
New phone Lenovo A880.
Thursday, April 24, 2014 โ€ข 10:18 AM โ€ข 3 comment[s]
Hi assalamualaikum. Morning Thursday!

Semua tengah buat apa pagi`2 ni? Hihi breakfast dah? Jogging dah? Okay uolls Lysa nak bagitahu Lysa dah dapat handphone baru tauu ^^ Wewewe seronoknya. Hahah dahla Lysa beli pakai duit gaji sendiri. Memang rasa puas kan sbb kita usaha hasil titik peluh sendiri. Ingatkan abah nak belikan phone baru sbb result SPM okay. Tapi hm takda pun. So nak taknak kenala kumpul duit sendiri beli. Lysa beli Lenovo A880. Banyak sangat dugaan nak beli handphone ni. Taktahu la kenapa. Firstly pasal gaji Lysa. Patutnya gaji Lysa 15hb masuk dalam bank. Tapi bila Lysa check tak masuk lagi. Lysa geram la. So esoknya check lagi sbb kot la esoknya masukkan. Takda jugak. Last`2 bagitahu bos. Kenapa tak masuk lagi gaji? Padahal Lysa dah bagi slip bank tu. Last`2 hari Jumaat bos bagi cek. Haih terpaksa la tunggu lagi 3 hari. So Lysa bank in cek hari Ahad. Malam Isnin tu Lysa cek kt CIMB Clicks dah masuk. Lysa punya la excited. Esoknya dah nak pegi beli phone ni. Last`2 hampa gilaa tak masuk lagi. Malam tu habis kerja terus pegi check lagi sekali. Alhamdulillah dah masukk. Lysa tak kisah kalau masuk lambat. Tapi disebabkan Lysa punya pengeluaran limit RM200 je terpaksa la keluar hari`2. Then semalam (Rabu) Lysa dah excited ni nak pegi beli. Patutnya beli dengan Cik AI. Tunggu punya tunggu dia tak datang lagi. Dah fedup sangat Lysa pegi sorang beli sendiri. Akhirnyaa dapat lah handphone baru. Huhuh alhamdulillah :) Okaylah nak pegi keje dah ni. Bye takecare uolls :)

ยซ Newer
Older ยป